Η Εταιρεία

ΣΥΝΗΓΟΡΙΑ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Η «ΣΥΝΗΓΟΡΙΑ» αποτελεί ένα νέο εγχείρημα δικηγόρων που χαρακτηρίζεται για την παροχή ολοκληρωμένων και σύγχρονων δικηγορικών υπηρεσιών, οι οποίες διακρίνονται για την ποιότητά, την συνέπεια και την αποτελεσματικότητά τους.

 

Η έδρα της βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά ένα ευρύ δίκτυο εξωτερικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα (δικηγόρων, λογιστών, προγραμματιστών, ασφαλιστών) προσφέρει την βέλτιστη νομική υποστήριξη σε πανελλαδική εμβέλεια.

 

Τα μέλη του δικηγορικού μας γραφείου ειδικεύονται σε διαφορετικούς κλάδους του δικαίου εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο πλήρη νομική προστασία στους εντολείς μας. 

Στόχος μας είναι η παροχή συνολικής νομικής φροντίδας και συμβουλευτικής στον πολίτη, με την απαραίτητη αντιμετώπιση σε κάθε πρόβλημα, από κάθε πλευρά του δικαίου.

 

Έτσι, η δικηγορία δεν καθίσταται λύση τελευταίας στιγμής, αλλά σε προληπτική φροντίδα της νομικής και κοινωνικής κατάστασης του πολίτη, για κάθε διαφορά αστικής, εμπορικής, διοικητικής ή ποινικής φύσεως.

Η ομάδα μας

Η συνεργατικότητα αποτελεί βασική αρχή της «ΣΥΝΗΓΟΡΙΑΣ» που μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και σε κάθε συνάδελφο, που αντιμετωπίζει πρόσκαιρα προβλήματα επεξεργασίας του όγκου της εργασίας του.

 

Ανά πάσα στιγμή προσφέρουμε υπηρεσίες σε προσιτή τιμή και με πλήρες πνεύμα συναδελφικότητας, συνεργατικότητας και αλληλεγγύης. Είμαστε δίπλα στον συνάδελφο μας.


Πάνω από όλα όμως, είμαστε δίπλα στον πολίτη. Στόχος μας είναι η ουσιαστική, άμεση και πλήρης νομική αρωγή των εντολέων μας. Για τον λόγο αυτό, η ομάδα μας εργάζεται συνεχώς και επιθυμεί να αναδείξει ένα άλλο μοντέλο δικηγορικής προστασίας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Back to top